Over ons

Op deze site delen we dat wat we graag doen. Verder is er geen vastomlijnd plan. Behalve dat de kansen, die als stukjes drijfhout aanspoelen, worden opgepakt. Om er vervolgens iets moois van te maken. Dat is alles.

Ariena

In mijn jaren voor de klas heb ik daadwerkelijk gezien dat ieder kind uniek is. En ben ik steeds meer en meer gaan geloven dat ieder mens iets eigens heeft.  Noem het passie of talent. Van jezelf weten waar je interesses liggen en je daar in mogen verdiepen is een groot goed. Ik heb het geluk dat ik weet waar die van mij liggen. Schrijven, jutten, iets maken van drijfhout en wonen daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Het mooie is dat ik dit (online) met de wereld mag delen. En het op deze manier zo her en der gevonden wordt.

Het is dat wat je op eigen houtje sprokkelt
Dat van leven, dat van zin
Dat wat wakkert, waait en wappert
Dat wat jouw vuur laat branden binnenin

Mark

Er zijn altijd wel vragen waar ik antwoord op wil hebben. Iets uitzoeken en ontdekken maakt het leven boeiender. Ik kan mijzelf verliezen in natuur, de fotografie, het vormgeven van een boek of techniek in de meest brede zin van het woord. En zo vormen de hobby’s van Ariena en mij een mooie combi. Aan ideeën op deze manier geen gebrek.

We steken veel tijd in het schrijven, creëren van onze kunst en het fotograferen. Mocht je iets willen gebruiken neem dan contact met ons op.

Teksten © Ariena Ruwaard

Fotografie © Mark Ruwaard

Website: Studio Kern

Voorwaarden