Over ons

Op deze site delen we dat wat we graag doen. Verder is er geen vastomlijnd plan. Behalve dat de kansen, die als stukjes drijfhout aanspoelen, worden opgepakt. Om er vervolgens iets moois van te maken. Dat is alles.

Ariena

In mijn jaren voor de klas heb ik daadwerkelijk gezien dat ieder kind uniek is. En ben ik steeds meer en meer gaan geloven dat ieder mens iets eigens heeft.  Noem het passie of talent. Van jezelf weten waar je interesses liggen en je daar in mogen verdiepen is een groot goed. Ik heb het geluk dat ik weet waar die van mij liggen. Schrijven, jutten, iets maken van drijfhout en wonen daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Het mooie is dat ik dit (online) met de wereld mag delen. En het op deze manier zo her en der gevonden wordt.

Het is dat wat je op eigen houtje sprokkelt
Dat van leven, dat van zin
Dat wat wakkert, waait en wappert
Dat wat jouw vuur laat branden binnenin

Mark

Mijn interesse naar het leven en de wereld om me heen is er altijd geweest. Er zijn altijd wel vragen waar ik antwoord op wil hebben. Iets uitzoeken en ontdekken maakt het leven boeiender. Je wordt wie je bent door te leren van elkaar. Dat maakt waarom ik in het onderwijs werk. Waarom ik graag jongeren help voor wie leren niet vanzelfsprekend is. Samen op zoek naar hun interesses en passies.

Doen waar je plezier aan beleeft maakt leren leuker. Ik kan mijzelf verliezen in de fotografie of het vormgeven van websites en boeken. Graag mag ik iedere keer weer iets nieuws te proberen. Zo vormen onze hobby’s een mooie combi. Daarbij is dit de aanzet geweest om onder de naam: Studio Kern op zoek te gaan naar leuke projecten.

We steken veel tijd in het schrijven, creëren van onze kunst en het fotograferen. Mocht je iets willen gebruiken neem dan contact met ons op.

Teksten © Ariena Ruwaard

Fotografie © Mark Ruwaard

Website: Studio Kern

Voorwaarden