Algemene voorwaarden

1. Wie gaat er schuil achter de naam Ruwaard?

• Ariena en Mark Ruwaard. De kunststukken ontstaan na het nodige schuifwerk met het drijfhout dat we zelf langs de kust van Curaçao jutten. Het boek en de kaarten worden verkocht via Studio Kern. Onder deze noemer verzorgt Mark o.a. de vormgeving en uitgave van boeken en kaarten. Studio Kern is ingeschreven bij de KvK en beschikt over een btw-nummer. De kunstwerken worden door Ariena gemaakt en verkocht.

2. Wat voor overeenkomst kunnen wij aangaan?

• Het is niet mogelijk via Ideal te betalen. Als de bestelling gedaan is verschijnt er een bevestiging op het scherm met ons bankrekeningnummer. Verzoek is om zelf het bedrag via uw eigen bankomgeving over te schrijven. Er wordt een factuur met de bestelling meegezonden. U mag ook betalen na ontvangst van de bestelling.
• Is de bestelling niet naar wens of wil je het om een andere reden niet houden? Stuur ons dan een mailtje om dit te melden en nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.stuur je bestelling retour. Spreken af dat je bestelling retour kan dan maken we na ontvangst het aankoopbedrag naar je over.
• In de meeste gevallen leveren we binnen 3 dagen. Als dit niet lukt laten we het je weten.
• Kunstwerken maken is iets wat zich niet in tijd laat dwingen. Daarbij heeft dit een hobby-matige opzet. Wil je een kunstwerk naar persoonlijke wensen dan mag je de vraag natuurlijk aan ons stellen. Gezien de voorraad drijfhout is productiewerk uitgesloten. Boeken en kaarten zijn daarentegen onderdeel van Studio Kern. Een éénmanszaak. Boeken en kaarten zijn hier voorradig.

3. Garantie?

• Kunstwerken zijn altijd kwetsbaar. We zullen bij het versturen van de kunstwerken alles doen om ze in perfecte staat bij je af te leveren. Is er toch iets stuk? Laat het ons dan weten. Wil je het werk toch houden dan zoeken we een oplossing. Wil je het werk om deze reden niet houden dan krijg je je geld terug nadat we het werk weer retour hebben. Hoe het werk retour gaat bespreken we samen.
• Voor de boeken en de kaarten geldt de wettelijke zichttermijn van 30 dagen. Is er iets mis laat het ons dan weten. We nemen dan contact met je op.

4. Verzendkosten?

• De prijzen van de kunstwerken zijn allen inclusief verzendkosten. Voor het bestellen van het boek en de kaarten is in het overzicht van de winkelmand zichtbaar wat de kosten zijn. We hebben het hier over bestellingen die naar een Nederlands of Belgisch adres verzonden moeten worden. Bestel je vanuit een ander land dan vallen de verzendkosten hoger uit. Neem in dat geval contact met ons op.

5. Privacybeleid?

• Voor u verder kunt kijken op onze site krijgt u na de home-page een melding rondom privacy en de vraag of u cookies toestaat. De volledige tekst van het privacybeleid vindt u onder de volgende link: Privacybeleid