Bijzondere en waardevolle dagen!

In november 2021 heb ik samen met Inge Cremer geëxposeerd in het stijlvolle pand ‘Het ware pakhuis’ in Gorinchem. Het waren 6 bijzondere en waardevolle dagen. Mijn tweede gedichtenbundel ‘Hout woord’ werd hier gepresenteerd. 

Het werk van Inge, mijn drijfhoutkunst en schrijven vormden samen een mooi geheel. De ontmoetingen en de lovende reacties die bezoekers mondeling en schriftelijk achterlieten, zorgen voor nieuwe inspiratie. Het is dan ook reuze fijn dat fotograaf Anita Reynders (www.anitareyndersfotografie.nl) de expositie heeft vastgelegd. Haar foto’s geven een goed beeld. Het is een dierbare herinnering aan een mooi avontuur.

‘Het gaat niet om verliezen of winnen. Maar om beginnen met beginnen.’

HOUT WOORD

Tijdens de expositie dagen 12,13,14-19,20,21 op de Havendijk 22 in Gorinchem van 11 tot 17.00 uur wordt de nieuwste gedichtenbundel van Ariena gepresenteerd.

Naast meer dan 70 gedichten staan er afbeeldingen van drijfhout en natuurfoto’s in de bundel. De combinatie van hout en woord vormen een uniek en bijzonder geheel. Het is een boek om eindeloos in te bladeren.