Atelier!

Begin september heeft Ariena, samen met Atelier de Lannoy, een lokaal in de voormalige mavo in Gorinchem ingericht als werkruimte. Hoe fijn! Een ruimte waar in alle rust de werkstukken-in-wording op tafel kunnen blijven liggen en al het materiaal op één plek voor handen is.

Expositie Jutwoorden en Drijfhout.

Op uitnodiging van Symposion Gorinchem stelde Ariena een expositie samen. De sfeer en entourage van de Kruitmagazijnen leende zich uitermate goed voor haar werk. Vele bezoekers hebben van 14 mei 2022 tot en met 17 juli 2022 de expositie bezocht. Klik op foto hieronder voor een impressie van deze expositie. En klik op de poster om een kijkje te nemen op de site van Symposion Gorinchem.

Bijzondere en waardevolle dagen!

In november 2021 waren de expositie dagen in het stijlvolle pand ‘Het ware pakhuis’ in Gorinchem. Het waren 6 bijzondere en waardevolle dagen. 

Het viltwerk en illustraties (www.ingecremer.nl) gecombineerd met drijfhoutkunst en schrijven (Ariena) vormden samen een mooi geheel. Tijdens de expositie werd Hout woord gepresenteerd. De ontmoetingen zorgen voor nieuwe inspiratie en we zijn erg blij met de lovende reacties die we deze dagen mochten ontvangen. Het is dan ook reuze fijn dat fotograaf Anita Reynders (www.anitareyndersfotografie.nl) de expositie heeft vastgelegd. Haar foto’s geven een goed beeld. Het is een dierbare herinnering aan een mooi avontuur.

‘Het gaat niet om verliezen of winnen. Maar om beginnen met beginnen.’

HOUT WOORD

Tijdens de expositie dagen in november 2021 werd de nieuwste gedichtenbundel gepresenteerd.

Naast meer dan 70 gedichten staan er afbeeldingen van drijfhout en natuurfoto’s in de bundel. De combinatie van hout en woord vormen een uniek en bijzonder geheel. Het is een boek om eindeloos in te bladeren.